Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Khamis, 23 Jun 2011

Berita gembira turun lagi 1 kg = 74kg 23.6.2011

Senyum,hehehe.
pagi kemarin makan 2 biji telur separuh masak, hot dog, malamnye makan popcorn..
haizz dah kurang pantang, tapi still turun, maybe skrg ni banyak aktivi yg pakai tenaga kut..
letih sket, tapi bagus leh turun cepat, oyehhhh...
nak wat sit up, bagi slim perut lagi :)

tips: banyakkan berjalan, banyakkan aktiviti...seperti dating ke,hehe

4 ulasan:

N a d i a berkata...

Perggghh.. dah 74?


Dating boleh kempiskan perut ker? Bukan isi perut lagi ker? Ekekeke..

aullea berkata...

melampau..dah 74! uwaaaaa

Ummi Ammar berkata...

Bicikut memang dasat la wehhh.......

faz berkata...

dah tau nak keluar dating, jgn makan apa2 sebelum tu,hehehe..satu lagi, malu keluar dating makan kat luar, sbb minum air kosong, bukan xnak order air lain, tapi gula xleh dalam diet ni. sik baik awek faham, sbb dia pun diet sama,hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers