Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Sabtu, 27 Ogos 2011

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN...kalau ada tersilap kata, tersalah perbuatan, tersombong, terbongkak... apa2 dalam blog ni, hanyalah sekadar mengokong kawan2 yang sedang berdiet.
Alhamdulillah saya dah berjaya walaupun belum mencapai matlamat. hope masa akan datang, saya dapat tgk kawan2 berjaya juga.

saya telah selamat sampai di kampung, dan dengan rasminya saya melanggar pantang,merasa kuih satu per satu.
dan MAKAN NASI LEMAK..sbb mak belanje makan...lepas tu makan kek coklat yang mici bagi! mici jaat!,hehe.  tq...coklat itu sgt sedap :)...

ok sesi berdiet akan berjalan seperti biasa esok, harap tiada lagi dugaan seterusnya,hehe..
dah terlajak makan, so kena minum air banyak2.......selamat berhari raya kawan2, silalah makan...tapi jgn lupe diri,hehe.. berhati2 dijalan raya...happy selalu...

.take care..

p/s: jgn lupe bayar zakat..
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers
//untuk off kan copy paste