Mereka sudah berjaya

Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurus, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan dengan "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

inilah caranya -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Rabu, 3 Ogos 2011

berat turun 2 kilo pada 3.8.2011 skrg 71KG

lama aku tak update kan, sebab takde penurunan, hari2 langgar pantang, ni bulan poce, baru nak mula turun. hope dalam turun 10kg pun jadi la bulan ni!, cayokkkkkkkkkkk


29.7.2011

 gambar lama 97KG

71kg kan kan kan???????hehe

4 ulasan:

MushroomCute@Mariea berkata...

Wah..seronoknya tahu ada geng diet atkins yg berjaya juga. Sesamalah kita kuat semangat diet time pose ni ekk..tunggu time raya untuk hasilnya..

Gettin'newConchita berkata...

i jeles!!! kejap lg u cecah angka 6...

hehe u deserved as u worked so hard for it!!! congrats :) btw, berat idaman berapa bici?

Bicikut berkata...

65kg, cuba bulan ni turun 10kg...

amaniammar berkata...

congrats....

keep it up...x terkejar nih....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers