Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg
menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas-- oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins (KDA) Malaysia-- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

Khamis, 1 November 2012

hasil senaman insanity 8 hari

ini hasil senaman insanity 8 hari...semasa aku post ni..dah 16 hari..so ada 44 hari lagi utk dihabiskan...total kena buat 60 hari.....tp lum sempat amik pic hari ke 16..biar lah dulu...
so korang tgk yang 8 hari dulu ok...kalau tak faham insanity tu apa..boleh tgk utube.
hope ada yg try insanity lepas tgk post ni..utk sapa? untuk kamu...

sebenarnya aku dah down masa day ke 8 ni...rasa xnak buat dah insanity..sebab penat sgt..tp saje cari semangat..aku cuba buat perbezaan pic sebelum dah after 8 day insanity. terus semangat gile...haha

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

yeah...Shaun T

bici bicikut berkata...

yehhh 22day dah

//untuk off kan copy paste