Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg
menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas-- oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins (KDA) Malaysia-- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

Rabu, 7 November 2012

22 day insanity


dah 22 hari... buat insanity...dah makin depan 60 hari...takut plak nak tgk hasilnya,...sbb makan tak berapa nak jaga.hehe.

2 ulasan:

N a d i a berkata...

bici.. nak tanye, yg insanity workout ko buat ni ko ikut as schedule dia ke camne?

ker ko beli DVD dia?

Plis let me know.. sbb aku dah buat Day 1 hari ni.. nak tau esok buat exercise yang sama or camne.. pls advise. :)

-nadia-

bici bicikut berkata...

nadia nak download insanity.. kena pakai utorrent ok..ni link filenya
http://ca.isohunt.com/download/385778285/9936d92fcc3182f0a8c1903fb98b02230964e663.torrent

//untuk off kan copy paste