Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Ahad, 11 September 2011

11.9.2011 - gambar dan menu terbaru + tips

Menu hari ini = tosei telur + ayam goreng di kedai mamak..
berat kembali ke 68kg..
mici pun dah kembali ke berat sebelum raya.
semoga kalian tidak putus asa

 berikut adalah gambar lama dan yang terbaru 11.9.2011

tip = kalau rasa nak menguyah, ni la caranya..beli gum yg free sugar, tapi sebili 1g carb dia..
agak2 la nak makan kut, takkan nak makan macam makan nasi kan,hehe.

6 ulasan:

N a d i a berkata...

arghh. stress tengok gambar after ko!

Bicikut berkata...

jgn tengok,hehehe!

Hafifi Borhan El Said berkata...

dalam proses nak kurus gak ni..... nak dapatkan sekitar 68kg...tapi susah..now 80 sometimes naik sikit....sabo je laaa

Elis Escada berkata...

cmner dpt trun 2kg balik,?plz help elis ;(

Bicikut berkata...

puasa 6... dapat balikkkk

Elis Escada berkata...

ok thanks beb...lis br stat pose rni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers