Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Sabtu, 9 Julai 2011

rahsia kenapa berat tak turun

sebab minum air tak cukup banyak....
kalau nak kurus, tolong minum air banyak2 ok...

1 ulasan:

MummySISSFI Corners berkata...

Hi..saya pun dah hampir 2 bulan setengah beratkins.Sr=tarting dari 85 kg. Now sudah 73.4 kg.Tinggal 8 kg lagi untuk berat BMI ke fasa ke 2
tapi akak pun macam bici juga dalam sebulan terakhir tu terlanggar juga pantang larang tu..Harap kita sama-sama support each other k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers