Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg
menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas-- oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins (KDA) Malaysia-- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

Selasa, 13 Mei 2014

Sekampit berat = 10kg Apa yang terlintas difikiran anda tadi? Saya fikir...bagaimana siksanya badan saya untuk mengangkat 3 kampit beras dlm pada waktu yang sama. Syukur..diberi hikmah & petunjuk ketika saya jatuh..30kg telah berjaya dibuang. " saya tahu..puan puan kalau pergi shopping, si suami atau anak akan tolong angkat beras dari kereta ke dapur.. 10kg beras pun kita malas nak angkat..

Sekampit berat = 10kg

Apa yang terlintas difikiran anda tadi?

Saya fikir...bagaimana siksanya badan saya untuk mengangkat 3 kampit beras dlm pada waktu yang sama. 

Syukur..diberi hikmah & petunjuk ketika saya jatuh..30kg telah berjaya dibuang. 

" saya tahu..puan puan kalau pergi shopping, si suami atau anak akan tolong angkat beras dari kereta ke dapur.. 

10kg beras pun kita malas nak angkat..

1 ulasan:

B berkata...

Nak diet tapi takuuuuuuuut

//untuk off kan copy paste