Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg
menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas-- oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins (KDA) Malaysia-- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

Selasa, 20 Mei 2014

SEBAB UTAMA ANDA GAGAL BERDIET

BETUL TAK?
Ramai yang berjaya turunkan berat badan..tapi gagal ditengah jalan. Antara sebab sebabnya:
1. Lupa diri bila dipuji. Pujian kadang kala membunuh.
2. Dah start cheat, bila dah start, susah nak mula balik & akan sentiasa tercheat cheat cheat. NI YANG SELALU TERJADI.
3. Dah terlebih pandai & memandai mandai. Da start buat menu sendiri, dah lupa pada asas.
4.
5.
6.
7.
Fikir sendiri..
Finish what u started, don't stop when tired, stop when finished‪#‎NEVERGIVEUP‬!
pengalaman diri sendiri gak,wakakakaka. tp nasib baikla semua ini berlaku setelah saya capai bmi, sbb diet sorang2 & jarang keluar rumah.hanya family & blogger sahaja yang tahu saya diet 

1 ulasan:

Tips kurus dengan diet atkins berkata...

btul tu bici...pujian tu kdg2 melalaikan...hee

//untuk off kan copy paste