Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg
menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas-- oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins (KDA) Malaysia-- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

Khamis, 30 Mei 2013

atkins vs musle / otot

org selalu kata buat atkins hilang musle, bdn cepat naik balik, so aku pernah berazam nak buktikan dgn atkins pun boleh ada musle, semuanya kita yg tentukan.
gunakan atkins utk kurus/cutting, lepas tu workout lah..bukan susahpun. nak cantikkan bdn kenala workout, klu harap atkins 100% memang xdpt la...bg aku, atkins hanya utk kurus. yg lain2 kita yg tentukan..

Tiada ulasan:

//untuk off kan copy paste