Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg
menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas-- oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins (KDA) Malaysia-- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

Khamis, 6 Disember 2012

Impian...usaha...

Semua ada impian...tp...cukup ke usaha & pengorbanan kita utk capai impian kita..atau berhenti separuh jalan...mana pegi semangat2 memula dulu..mana target dulu2...mana janji2 kita yg kita telah buat utk diri sendiri....masa sgt pantas tanpa kita sedar..dah lama kita lupakan impian kita..dah jauh kita ketinggalan..Jom diet!!! Hanya usaha yang berterusan yg akan memastikan kejayaan kita...sekadar ingatan...good luck!

Tiada ulasan:

//untuk off kan copy paste