Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg
menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas-- oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins (KDA) Malaysia-- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

Rabu, 5 Oktober 2011

Apa yang bici nak buat selepas kurus







xnak la berketul ketul sgt, cukupla jadi lelaki sejati,wahahahaha..
maybe cara ni, boleh kawal metabolism untuk sentiasa kekal fit, xnak pakai apa2 ubat, biarla secara normal.

4 ulasan:

pengguins berkata...

sokong.. sokong...

tinta hatiku berkata...

Setuju....

Tak perlu ketul2 sangat. Takut mici tak lena tido. Tak pon takut bici nanti akn jadi 'mangsa culik'.

Akak la salah sorang suspectnyer, kih kih kih

tip berkata...

salam bici,

saya dah beratkin nie 10 hari, 5 hari pertama turun 2.7 tapi 5 hari nie langsung x turun2. kenapa ya, dah minum air byk2 dah jaga mkn tapi sayur pun byk. berjln di treadmill pun sy buat 1 jam sehari. tolong ye bici kenapa ya.tq

Bicikut berkata...

wsalam tip - menu minggu ke 2 tu betul ke?

tinta - watpe u nak culik mici i..macam mane pun i, mici tetap dalam hati i,wahahha

//untuk off kan copy paste