Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Rabu, 3 Oktober 2012

Jadual pemakanan..beserta contoh...catit supaya korang tak lost & boleh refer semula. baru terfikir nak buat td, klu xcantik jgn complain..hope berguna. catit hari2 boleh buat kita kurang kantoi..& rasa sayang nak kantoi

 Jadual pemakanan..beserta contoh...catit supaya korang tak lost & boleh refer semula.baru terfikir nak buat td, klu xcantik jgn complain..hope berguna. catit hari2 boleh buat kita kurang kantoi..& rasa sayang nak kantoi


download disini ye..!
 https://www.facebook.com/download/271903646246526/JADUAL%20MAKAN.doc

4 ulasan:

f.m.y berkata...

Kenapa tak leh download pun Faz...?

bici bicikut berkata...

Try ni http://db.tt/4n28KCsS

Ibu Aina Iman berkata...

tq bici..sgt membantu...lebih kpd boleh mengelakkan driri dari nak meng"kantoi"kan diri. bagi peringat sikit..hehehehe

nkara berkata...

sy xleh bukak la dua2 link..ada alternatif lain? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers