Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Jumaat, 27 April 2012

Nama je admin...wtf

Cerita pasal satu group ni.ada admin ni...ahak seniorla kan...Buat group utk diet...tapi post menunjuk2 kekayaan..pastu perasan kurus..
Ramai org x layan dia...tak faham2 ke org tak suka dia...
Aku panas betul bila dia delete post2 aku...kes jeles agaknya..hahaha. Ntahla...aku x pernah komen or kacau post dia...
Tolong la matangkan perangai tu...umur dah tua...sedar2 la diri..
Klu nak buat group or jaga group..buat utk kawan2..bukan utk diri sendiri je...setakat nak post syok sendiri...xpayah bagi org lain pos..ko boleh post pic pegi melancong..pic beg tangan baru..sweetter baru...hari2 pun xpe...ada aku kesah??
Nama je group diet..kesian admin2 lain...gajah pijak tahi...mercik kena anak gajah..
* agak2 diri sendiri tak boleh kurus...takpayah nak jadi admin..letak jawatan je..pegi melancong puas2

2 ulasan:

pengguins berkata...

beb..
marah sapa ni???
cam aku tau jerk ko marah sapa nih...

Bicikut berkata...

klu nak buat sesuatu tu..biarla ikhlas utk org lain...bkn utk diri sendiri je


pengguins! hehehe tahu xpe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers