Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg
menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas-- oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins (KDA) Malaysia-- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

Jumaat, 13 September 2013

Cara bernafas ketika bersenam atau jogging

Pernafasan ketika jogging

Hari tu ada tanya pasal penafasan masa jog kat group sususejat.
Now Dah berjaya bernafas guna idung 2x 10km keatas. Selama ni selalu guna mulut cepat letih,sejak guna idung ni,dah x cepat letih & x tercungap2. Cubalah...
 
Update, da boleh buat 21km tanpa buka mulut.

Tiada ulasan:

//untuk off kan copy paste