Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg
menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas-- oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins (KDA) Malaysia-- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

Ahad, 18 Mac 2012

KANTOI SEMASA BUAT ATKINS

NI JAWAPAN DZUL..WWW.TAKNAKGEMUK.COM


Soalan
dzul...kalau kantoi...kena start semula all over again ke?  

Jawapan
yang ni lagi best..nak tahu tak , kalau korang kantoi , ketosis boleh terus hancusss... tapi  ,, nak dapatkan balik ketosis , ambil masa 2-4 hari.. bayangkan dah diet seminggu , lepas tu kantoi ... tak ke sedih sampai menangis..
 
KAH KAH KAH MENANGIS

Tiada ulasan:

//untuk off kan copy paste