Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg
menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas-- oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins (KDA) Malaysia-- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

Isnin, 16 Disember 2013

Tip untuk maintain berat badan

Silapnya kita..

Bila pakaian dah ketat, kita beli pakaian baru...dah tentu lagi besar dari saiz sebelumnya..maka kita pun selesa & tak sedar bdn kita  juga semakin membesar..*Cuba kekalkan bdn ikut saiz pakaian..bukan ubah saiz pakaian ikut keselesaan badan. Baru kita sedar masa bila kita perlu jaga pemakanan kita.

Tiada ulasan:

//untuk off kan copy paste