Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg
menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas-- oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins (KDA) Malaysia-- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

Selasa, 4 November 2014

Manusia yang gagal

*Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku. #NEVERGIVEUP!

3 ulasan:

Dalin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Dalin berkata...

sifuuu... terasaaa... haha..

fakhrun nidzam berkata...

salam.
mintak nasihat.
sy dah diet atkin dari 2 bulan yg lepas,
dah turun dari 98 ke 84 . tinggi sy 174.
sejak 10 hari terakhir ni, berat agak static kt 84.
menu maknan same mcm sebelum ni, setiap ptg joging 1 jam. amalkan minum air cuka epal. agak2, ape silap sy ?
trime kaseh krana menjawab ;)

//untuk off kan copy paste