Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg
menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas-- oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins (KDA) Malaysia-- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

Khamis, 10 Mei 2012

GROUP UNTUK DIEAT ATKINS SAHAJA

rasanya perlu ada group khas untuk diet atkins sahaja..supaya anda tidak terjebak dengan gejala kekeliruan..hehe Di persilakan...khas untuk org yang diet atkins dimalaysia melepak

https://www.facebook.com/groups/atkinsmalaysia

tak payah skema2 sgt, kite diet sambil berseronok dalam tu ok!
hope pasni ramai model2 atkins yg dah berjaya,hehe

5 ulasan:

Aida78 berkata...

nak join buat le group....

Mohd Fazrin berkata...

sile2!

Mohd Fazrin berkata...

https://www.facebook.com/groups/atkinsmalaysia

nadiahaerani berkata...

:)

farhana halim berkata...

Group whatapps atkins xde ke?

//untuk off kan copy paste