Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Jumaat, 25 Mei 2012

keputusan cabaran 10hari turun 5kg

BARU2 NI SY ADA BUAT CONTEST UTK TURUN KAN 5KG DALAM MASA 10 HARI..MENCABAR MEREKA YG NAK KURUS BUAT DIET ATKIN..NI HASILNYA...TERBUKTI KAN.. SAPA KATA TAK BOLEH..KALAU MEREKA BOLEH, ANDA BAGAI MANA? TERUS KELAUT KAH?


2 ulasan:

Shu @ Mrs. Hamid berkata...

bila nak buat lagi. Mau join jugak.

OrkedUnggu berkata...

start hri ni g la join kat kelab diet atkins malaysia fb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers