Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Selasa, 10 Julai 2012

saya bile diet...saya tak kisah menu yang sama setiap hari pun. janji turun. nama pun dietkan...fokus pada penurunan,.bukan makanan, jgn la cerewet sgt...org turun cepat kite nak turun cepat. tapi dok pepandai menambah2 itu ini...pantang nampak peluang....terpulang la..tapi kalau turun lambat jangan bising2,hehe

saya bile diet...saya tak kisah menu yang sama setiap hari pun. janji turun. nama pun dietkan...fokus pada penurunan,.bukan makanan, jgn la cerewet sgt...org turun cepat kite nak turun cepat. tapi dok pepandai menambah2 itu ini...pantang nampak peluang....terpulang la..tapi kalau turun lambat jangan bising2,hehe

5 ulasan:

NooR hEkmAt HasHiM berkata...

menu diet utk bulan ramadan ni mcm mana? harap en bici sudi berkongsi pada kawan2 blogger di sini..:)

Siti berkata...

saya dah start Atkin ni Ahad lepas...berat 79.9...hari ni dah 77... agak lambat mungkin...tapi Alhamdulillah turun jugak... saya just stick ngan menu Dzul dan Bicikut saja..siap print lagi... dah try masuk group kat fb...byk sgt menu...pastu yg letak makanan sedap2 pun ada..xkurang citer mereka yang kelaut...hehe..confuse dan nyaris terbabas dibuatnya...

so saya guna Bicikut &Dzul saja sbg reference..InsyaAllah usaha ni akan berjaya... apa pun jgn lupa niat diet mesti keran Allah :)..thanks sebab wat blog ni...kalau tak confirm dah abeh duit beli H.....hehe

bici bicikut berkata...

join https://www.facebook.com/groups/atkinsmalaysia kite sembang sana

Mummy berkata...

amboi panjangnya tajuk...

bici bicikut berkata...

MALAS NAK PIKIAQ TAJUK,HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers