Mereka sudah berjaya

Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurus, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan dengan "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

inilah caranya -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Khamis, 26 Julai 2012

KENAPA ANDA MASIH PATUT INDUCTION

You should stay in Induction for now if . . . • You still have a large amount of weight to lose. • You’re still struggling with carb cravings. • You’ve not been fully compliant with Induction. • You still have elevated blood sugar or blood pressure levels. • Your weight loss is slow and you aren’t physically active. Moral of the story teruskan induction..

4 ulasan:

eJa berkata...

Salam,

Macam mana yea untuk bulan puasa...Family semua hidang nasi nasi nasi....Saya ter'left out' kalau xjoin..dan akhirnya saya kantoi...since first ramadhan lagi dok cuba nak start balik induction...xpi sampai skarang xjadi..depress la....

bici bicikut berkata...

saya berdiet pun duduk dengan family, memula family tak faham..lelama dah tka kisah n faham.cubala...sekali je seumur hidup nak berubah..

Salsiah Wasli berkata...

Hi sy nak tnya klu sy nak kurangkn 19kg dlm 42lbs brapa lma tempoh induction di perlukan

bici bicikut berkata...

sampai 5kg lg nak kurus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers