Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Isnin, 10 Jun 2013

mizuno wave run 2013 16km

berjaya habiskan 16km tanpa jalan,misi seterusnya 21km tanpa jalan.585 dari 1438, okla..

3 ulasan:

Kopiah Hijau berkata...

wow!!

amy (^_^) berkata...

micikut join sama ker..? Wow gempak nyer.. Tabik.. (^_^)

Terra Tietra berkata...

Hi there. Is the watch brand you are wearing called suranto? Is it expensive to own one? Glad to comes across your blog although I would need longer time to read the malay language

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers