Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Ahad, 3 Mac 2013

nak kurus tak semestinya kena senam teruk2!

dah kurus,takut bdn naik balik? senang je nak maintain berat badan...SENAM.

yang masih gemok, takyah nak senam teruk2, masa tak diet tak senam, bila start diet br nak senam teruk2, pastu sakit sana sini.bukan xbagi senam, tp senaman kena ikut berat bdn jugak, jgn nak ikut org yg dah kurus. kenapa nak senam sampai kaki sampai xleh nak jalan,kesian kaki tu, tunggu la badan tu ringan dulu. senam xsemestinya kena pulun, org gemok berjalan pun dah bakar lebih byk kalori dr org kurus yg berlari. cara nak maintain bdn bakar lemak senang je, utk yg masih gemok, just pastikan waktu siang dipenuhi aktiviti, klu ada basikal,petang2 pusing taman pun dah cukup,jgn tergolek je depan tv, itu pun dah cukup, bukan marah...nasihat...

*ada yg terlampau semangat nak diet, terus senam kaw2,pastu putus asa..
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers
//untuk off kan copy paste