Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Sabtu, 24 November 2012

Kalori yg berjaya dibakar pepagi buta..sejam buat insanity - max interval circuit

Kalori yg berjaya dibakar pepagi buta..sejam buat insanity - max interval circuit.  dah kurus..senam la pulakk


Khamis, 22 November 2012

nak kurus memang mudah..tapi mendapat tubuh idaman?..senaman paling penting..

masih jauh lagi perjuangan ku
bermula dengan atkins, diet dari 97 sampai 67kg..selama 4 bulan..
now masih berjuang untuk jadi yang terbaik
sekarang aku banyak tumpukan pada fitness..kalau tak tahu pasal atkins, boleh tgk post yg lepas2...
aku boleh..kau pun mesti bolehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!
kurus saja tak cukup kalau tak fit.. aku nak buktikan diet atkins ni sihat & boleh jadi terbaik
memang bukan senang utk dapat hasilnya..tapi selagi tak putus asa...masanya akan tiba..

Rabu, 21 November 2012

Max Interval Circuit - insanity workout malay part 2


senaman lagi, hahaha dah macam ape aku pun tak tau...

Teh O ais tanpa kantoi

Guna gula tiruan "splenda"  nak tau google..


Sabtu, 17 November 2012

Core Cardio & Balance malay insanity (full version)

http://youtu.be/Exaeg77T1Ng

maaf banyak post tentang senam... kurus dah tercapai...skrg nak fit plak..

Khamis, 15 November 2012

baju kelab diet atkins di facebook

saiz S

Untuk yg suka minum susu..

Boleh try ni...letak splenda kalau nak bagi manis. Soya ni ada jual kat cosway..harga 4+ macam tu. Protien...


Rabu, 14 November 2012

senam di tasik perdana - pure cardio insanity workout


tak sempat rakam sampai habis....memory handphone penuh...mungkin lepas datang bawa alat rakaman yg lebih baik kualitinya...

Isnin, 12 November 2012

cubalah kalau nak six pack & fit



Insanity - Body Transformation in 60 Days


cubalah kalau nak six pack & fit

Rabu, 7 November 2012

senaman pecah lemak


Bagaimana membakar Lemak:

Jadi, jika anda bersedia untuk melakukan senaman yang membakar lemak, tetapi tidak merasa pergi ke gym dan mendaftar untuk kelas, terdapat satu cara yang anda boleh lakukan digabungkan kardio dan latihan rintangan di rumah. Cuba senaman ini:

Buat 10 tekan tubi atau lutut tekan tubi,

Kemudian berdiri dan melakukan melompat bicu 15-20.

Seterusnya ke 10 squats atau lunges,

Kemudian melakukan 15-20 bicu melompat lebih.

Seterusnya, bergerak hingga 10 crunches, sekali lagi diikuti oleh bicu melompat 15-20.

Akhirnya, memilih set dumbbells dari lantai dan mengangkat mereka overhed dan ke bawah sebanyak sepuluh kali, dan Kemudian selesai dengan siri akhir bicu melompat 15-20.

22 day insanity


dah 22 hari... buat insanity...dah makin depan 60 hari...takut plak nak tgk hasilnya,...sbb makan tak berapa nak jaga.hehe.

Khamis, 1 November 2012

hasil senaman insanity 8 hari

ini hasil senaman insanity 8 hari...semasa aku post ni..dah 16 hari..so ada 44 hari lagi utk dihabiskan...total kena buat 60 hari.....tp lum sempat amik pic hari ke 16..biar lah dulu...
so korang tgk yang 8 hari dulu ok...kalau tak faham insanity tu apa..boleh tgk utube.
hope ada yg try insanity lepas tgk post ni..utk sapa? untuk kamu...

sebenarnya aku dah down masa day ke 8 ni...rasa xnak buat dah insanity..sebab penat sgt..tp saje cari semangat..aku cuba buat perbezaan pic sebelum dah after 8 day insanity. terus semangat gile...haha

in progress TO FIT


SEMOGA USAHA KU TAK TERHENTI..
KAMU SEMUA JUGAK!!! GOOD LUCK!!

TANPA SEBARANG PRODUCT  !! ANDA BOLEH!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers