Mereka sudah berjaya

Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurus, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan dengan "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

inilah caranya -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Jumaat, 15 Jun 2012

Ahad, 10 Jun 2012

PIC TERBARU MICI





LEPAS ATKINS, KITA KASI FIT PLAK!!
BLEH MAKAN LEBIH SKET :P

Sabtu, 9 Jun 2012

Anda mampu mengubahnya..

Diulangi...saya tak pernah terfikir boleh kurus...akhirnya bila jumpa diet atkins ni...saya yakin saya mampu kurus..saya dah buktikan :-)  kau bile lagi??????
  • YAKIN
  • JANGAN PUTUS ASA
  • ADA MATLAMAT
  • FIKIR MASA DEPAN
  • FIKIR KESIHATAN
JANGAN LUPA...KALAU BERAT DAH START TURUN CEMERLANG..CUBA KEKALKAN MENU...BILA BERAT DAH STATIK, CUBA UBAH MENU ATAU TAMBAHKAN SENAMAN.
GOOD LUCK


Isnin, 4 Jun 2012

aku dan kawan2 diet ku..outing+ senaman perut



kurus saja tak cukup...fit kena juga ye kawan2...

senaman perut paling terbaik bagi ku...try la buat posisi macam ni..tahan seminit..klu mampu,hehe

Ahad, 3 Jun 2012

MINTA MAAF PADA ORANG GEMUK

maaf klu aku selalu cakap pasal gemuk, or buat org gemuk terasa..hanya sekadar ingin memberi kesedaran...aku pun pernah gemuk....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers