Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Isnin, 3 Disember 2012

Meningkatkan tenaga sehingga 20 peratus

Secawan kopi di pagi hari memang mengembirakan hati tetapi tahukah anda ,ia bukanlah cara terbaik untuk meningkatkan tenaga. Kajian terkini yang dilakukan di Universiti  of Georgia  mendapati amalan melakukan aktiviti rendah intensiti  selama 20 minit sehari  sudah mampu meningkatkan  tenaga sehingga 20 peratus. Jadi,tidak kiralah seketat manapun jadual harian anda,pastikan aktiviti ini termasuk di dalaam perkara rutin. Berjalan-jalanlah pada waktu rehat dan penuhi hujung minggu anda dengan aktiviti  meriangkan  tetapi memenatkan ,misalnya mandi laut.
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers
//untuk off kan copy paste