Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Khamis, 22 November 2012

nak kurus memang mudah..tapi mendapat tubuh idaman?..senaman paling penting..

masih jauh lagi perjuangan ku
bermula dengan atkins, diet dari 97 sampai 67kg..selama 4 bulan..
now masih berjuang untuk jadi yang terbaik
sekarang aku banyak tumpukan pada fitness..kalau tak tahu pasal atkins, boleh tgk post yg lepas2...
aku boleh..kau pun mesti bolehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!
kurus saja tak cukup kalau tak fit.. aku nak buktikan diet atkins ni sihat & boleh jadi terbaik
memang bukan senang utk dapat hasilnya..tapi selagi tak putus asa...masanya akan tiba..

3 ulasan:

-ZaNnA- berkata...

Nak tanye np berat tak turun walau xcheat day...bukan berat ideal ponnn...masih 3 angka.senaman sume buatm..helppp

Tanpa Nama berkata...

ambe lemak kat perut tu banyak sangat..mcm mana nak buang?

bici bicikut berkata...

pelikkan..3 angka pun tak turun. mesti ada yang tak kena tu..cara makan. minum air 0 banyak2, timbang setiap pagi, penimbang yg sama. hati2 dengan procces food.

lemak kat perut & muka paling susah nak buang, bile dah kurus...senam banyak2 baru ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers