Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Khamis, 18 Oktober 2012

ORANG YG DAH LOST BANYAK LEBIH SEMANGAT BERDIET

DARI PEMERHATIAN KU....ORANG YG DAH LOST BANYAK LEBIH SEMANGAT BERDIET,WALAUPUN DAH LOST BANYAK..STILL TAK PUTUS ASA UTK CAPAI BERAT IDAMAN.MANAKALA ORG YANG BARU LOST 3-4KG...STATIK SKET..DOWN...DOWN DOWN...
SALAH SATU SEBAB MEREKA TIDAK BERPUTUS ASA... KERANA MEREKA TELAH MERASA NIKMAT KURUS...KAU BILA LAGI...?
 BILA DAH KURUS....AUTOMATIK MEREKA TAKUT GEMUK KEMBALI :)
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers
//untuk off kan copy paste