Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Khamis, 18 Oktober 2012

BILE NAK DIET? BILE NAK DIET BETUL2?

BILE NAK DIET? BILE NAK DIET BETUL2? 
ASYIK ESOK...ESOK...ESOK...LAST2 SAMPAI SETAHUN TAK KURUS2...PASTU TGK PIC ORG BERJAYA..BLEH TANYA PLAK "BERAPA LAMA DIET?" ... PASTU SEMANGAT...DIET SEHARI DUA BERAT TAK TURUN..STRESS..TERUS MALAS DIET....ORG LAIN BERAT TAK TURUN...TP STILL TAK PUTUS ASA...WALAUPUN LAMBAT TURUN..DALAM SETAHUN STILL ADA PERUBAHAN...KAU??? ESOK ESOK ESOK ESOK...

NAK KURUS KAN?
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers
//untuk off kan copy paste