Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Sabtu, 9 Jun 2012

Anda mampu mengubahnya..

Diulangi...saya tak pernah terfikir boleh kurus...akhirnya bila jumpa diet atkins ni...saya yakin saya mampu kurus..saya dah buktikan :-)  kau bile lagi??????
  • YAKIN
  • JANGAN PUTUS ASA
  • ADA MATLAMAT
  • FIKIR MASA DEPAN
  • FIKIR KESIHATAN
JANGAN LUPA...KALAU BERAT DAH START TURUN CEMERLANG..CUBA KEKALKAN MENU...BILA BERAT DAH STATIK, CUBA UBAH MENU ATAU TAMBAHKAN SENAMAN.
GOOD LUCK


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers
//untuk off kan copy paste