Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Isnin, 4 Jun 2012

aku dan kawan2 diet ku..outing+ senaman perut



kurus saja tak cukup...fit kena juga ye kawan2...

senaman perut paling terbaik bagi ku...try la buat posisi macam ni..tahan seminit..klu mampu,hehe

2 ulasan:

amaniammar berkata...

wahh....bestnye..
amboi sampai pose terbalik bagai...

senaman tu mmg x tahan walau seminit woo....ketar tangan dan badan..

bici bicikut berkata...

buat selalu, cantik perut mu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers