Mereka sudah berjaya

Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurus, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan dengan "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

inilah caranya -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Selasa, 29 Mei 2012

latest pic 29/5/12, atkins boleh kurus!


SAPA KATA ATKINS TAK BOLEH FIT??
ni gambar lama...korek2 baju jumpa...sakai...

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

wahhhhh muka da ada shape.. jelesss jelessss

bici bicikut berkata...

harus jeles..hehe

Ada Areda berkata...

dah try mggu lepas . turun 5 kg ! woahhh . 2kg to go . chaiyok ! :P jomm singah ! :)

bici bicikut berkata...

HEBAT!@

Musz Musz berkata...

ex boss kao tu bile nak kurus tu... huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers