Mereka sudah berjaya

Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurus, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan dengan "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

inilah caranya -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Sabtu, 14 April 2012

Before and after diet, NAK BADAN CANTIK?

gambar 82kg tu lepas lost 15kg...mana ni selalu buat sit up je..tapi still badan tak cantik.
lepas tu tukar cara senang, amalkan push up hari2 plak, baru badan cantik..
untuk dapat badan yang cantik weight training perlu dibuat menyeluruh dan seimbang, baru badan cantik. bukan macam sit up..hanya untuk perut semata- mata. contoh weight training yg senang dan effectnya pada tangan, dada, bahu, kaki, perut = push up... so baik korang amalkan selalu...
*selalu org susah hati perut buncit, insyallah bila da amalkan weight training yg seimbang..perut tu akan ilang sendiri..macam pic diatas :)*

hasil diet atkin dan weight training yang consistent
kena berusaha lagi !!!

all..tak kira laki atau perempuan...nak badan cantik...weight training selalu k!!
takyah teruk2 ...angkat dumbell 20 atau 30 kali sehari pun ok ..push up 10 kali hari2 ok!
alang2 nak diet, kasi cantik badan terus laaaaaaaaaa

3 ulasan:

SitiJay berkata...

Kelllaaassss gitew....

Angkat berat sket jewr lg, sah mici asyik menepek kat sisi, hehehehe!

Ms^KeLi berkata...

Impressive, tahniah! :) memang kuat smngt bru leh wat ni..

Bicikut berkata...

siti jay - micikut geli,wakakakaka

ms keli- terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers