Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Ahad, 25 Mac 2012

PERNIMBANG BARU.. ATKINS START BACK = DAY 1

Penimbang beli di cosway 3 rp = rm79  ....25 cupon = rm 39
kami beli sorang satu ,  bicikut & micikut.semangat la konon,hehe.

Hi all....nampaknye...semalam saya dah sy terkantoi teruk makan mee kari...hehehe...minggu lepas cuma dapat turun 2kg selama 6 hari, sbb byk kantoi makan kacang..

so sy dah start balik atkins 25/3/12, dengan penimbang baru...maybe penimbang ni lebih tepat, beza 2kg dengan penimbang analog. so mulai hari ni saya akan gunakan penimbang ni sahaja. ok kita mula dengan 70.6KG

DAY 1
tengahari = ikan kembung besar, telur itik
petang= telur dadar 3 biji
angkat dumble 20 kali..push up 20..

INFO TRAFFIC
BUAT atkins, JANGAN avoid makanan berminyak, nanti berat lambat turun
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers
//untuk off kan copy paste