Mereka sudah berjaya

Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurus, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan dengan "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

inilah caranya -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Ahad, 25 Mac 2012

PERNIMBANG BARU.. ATKINS START BACK = DAY 1

Penimbang beli di cosway 3 rp = rm79  ....25 cupon = rm 39
kami beli sorang satu ,  bicikut & micikut.semangat la konon,hehe.

Hi all....nampaknye...semalam saya dah sy terkantoi teruk makan mee kari...hehehe...minggu lepas cuma dapat turun 2kg selama 6 hari, sbb byk kantoi makan kacang..

so sy dah start balik atkins 25/3/12, dengan penimbang baru...maybe penimbang ni lebih tepat, beza 2kg dengan penimbang analog. so mulai hari ni saya akan gunakan penimbang ni sahaja. ok kita mula dengan 70.6KG

DAY 1
tengahari = ikan kembung besar, telur itik
petang= telur dadar 3 biji
angkat dumble 20 kali..push up 20..

INFO TRAFFIC
BUAT atkins, JANGAN avoid makanan berminyak, nanti berat lambat turun

11 ulasan:

idayu1976 berkata...

biciiiiiiiiiiiiii....akak dah mula diet atkins mula jumaat lepas..tadi dah timbang..guess what ? turun 2kg...! diet atkins tanpa kantoi tau ! tanpa kantoi! 3 hari turun 2kg! suka sangat! berbaloi baloi ...!

idayu1976 berkata...

lupa pulak ..sebelum ni berat 66kg...tadi timbang 64 kg..ahaks

pengguins berkata...

jgn avoid makanan berminyak.. means.. leh makan benda bergoreng dengan senang hati la ek...

Tanpa Nama berkata...

ejaan kat tajuk tu AGAIN.

si tuan putri kiUt berkata...

nak rembat mende ni kat cosway laaa....

idayu1976 berkata...

just nak update..ari ni turun lagu 1kg..berat terkini 63 kg..13kg to go!

Bicikut berkata...

gogogogogo allllllllllllll

Bicikut berkata...

pegguen, yup jgn avoiddddddd


tuan putri, sile la rembat sekuat hati,hahaha

idayu, tahniah kak!

idayu1976 berkata...

tq bici, semua berkat blog bici ni..akak dah x sanggup nak dengar orang kata akak tembam, gemuk.by end of this week, akak tekad nak turun ke 60 kg..by next week, insya Allah akan cecah angka 5..bici, leh tolong terangkan pasal cheat day, pas 2 minggu kita dah leh makan buah, kacang, karbohidrat kan ? tolong bagi explanation sikit ye..kirim salam mici..!

idayu1976 berkata...

bagi akak facebook bici..lagi satu, lauk masak lemak leh makan tak ?

Bicikut berkata...

https://www.facebook.com/fazrin2211

santan boleh, cari santan dalam kotak hijau kuning, carb dia rendah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers