Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Selasa, 22 November 2011

Diet?? petua mengurangkan berat badan(sarapan)

pesal dak bici ni x update blog???pelikkan...

Xde apa nak update....coz diet off on off on..hasilnye?? tiada penurunan.......
so..baik takyah diet kalau off on off on je..hehe...kan kan kan...

satu lagi petua...SARAPAN PAGI sangat membantu pembakaran lemak anda..
try seminggu diet sarapan, seminggi diet tanpa sarapan...lihat perbezaannye...sangat ketara ok!
sojgn lupa amik sarapan ok! baik utk kesihatan juga^^

Manfaat  makan pagi atau sarapan adalah;
- Meningkatkan metabolisma

- Membekalkan zat makanan yang diperlukan oleh tubuh
- Dapat memelihara ketahanan tubuh, agar kita dapat belajar atau bekerja dengan baik.
- Membantu memusatkan pikiran untuk belajar dan memudahkan penyerapan pelajaran.

Akibat jika kita tidak rutin makan pagi, adalah;
- Jika untuk anak sekolah akan malas dan tidak dapat berpikir dengan baik.
- Badan akan terasa lemah, hal itu disebabkan kekurangan zat gizi yang diperlukan untuk tenaga.
- Untuk orang dewasa, performance kerja akan menurun.
- Tidak dapat melakukan aktiviti atau kegiatan atau pekerjaan didengan baik.
- MAKAN BANYAK PADA TENGAHARI...HEHEHE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers