Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Rabu, 28 Disember 2011

Percutian yang ke kuantan

26hb 12 2011, saya ke kuantan bersama abah dan mak.
takde pantang langsung, dan makan banyak...naik dua kilo ^^
yehhh berat skrg 70kg...akan berusaha kembali...
sedang dalam perancangan nak pegi gym...bersama micikut

10 ulasan:

Kehelan berkata...

kat kuantan ke? ke mana?

sy balik kuantan masa tu

Tanpa Nama berkata...

wah! teruja tengok perubahan u.. boleh tolong suggest jenama multivitamin yang sesuai untuk atkins diet?

Bicikut berkata...

beli je multivitamin..apa2 jenis pun takpe...

SitiJay berkata...

Ehem..!! Pegi gym ngan Mici??

Menjadik ker tew?
Ehehehehehe.....

*ngada-ngada*

aimiZ berkata...

Blog ni sgt memberi insprasi.. Bulan lepas sy try wat induction.. No carbs n no sugar at all.. Alhamdulillah selama seminggu dh turun 4kg.. Hehe.. Tp x berterusan.. Susah nk commit.. Rs nk give up opon ada cos terasa apa yg sy wat selama ni xberhasil.. Huhu.. Tp skrg sy dh stat balik induction.. Br nk masuk 3 hari.. Berat pon dh turun hampir 2 kilo.. Hehe.. Sy target berat 60kg pd raya cina nih.. Hopefully i can do it.. Thanks bici..

Bicikut berkata...

sitijay - baru nak mencari2 tempat...nak bagi badan cantik sket.hehehe


aimiz - cepat gak awk turun, jgn putus asa, fikirkan kenapa kite nak kurus..

N a d i a berkata...

keep on be healthy, not skinny~


(^_^)

Bicikut berkata...

yuppppppp

aimiZ berkata...

Huhu.. Tula.. Ble tgk penimbangmesti rs nk giveup.. Bleh bici bg tips sket mcm mn xrs give up ble tgk angka? Huhu

Bicikut berkata...

diet...semngat...makan sorang2,jgn join org lain pegi makan..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers