Mereka sudah berjaya

Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurus, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan dengan "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

inilah caranya -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Selasa, 22 November 2011

Diet?? petua mengurangkan berat badan(sarapan)

pesal dak bici ni x update blog???pelikkan...

Xde apa nak update....coz diet off on off on..hasilnye?? tiada penurunan.......
so..baik takyah diet kalau off on off on je..hehe...kan kan kan...

satu lagi petua...SARAPAN PAGI sangat membantu pembakaran lemak anda..
try seminggu diet sarapan, seminggi diet tanpa sarapan...lihat perbezaannye...sangat ketara ok!
sojgn lupa amik sarapan ok! baik utk kesihatan juga^^

Manfaat  makan pagi atau sarapan adalah;
- Meningkatkan metabolisma

- Membekalkan zat makanan yang diperlukan oleh tubuh
- Dapat memelihara ketahanan tubuh, agar kita dapat belajar atau bekerja dengan baik.
- Membantu memusatkan pikiran untuk belajar dan memudahkan penyerapan pelajaran.

Akibat jika kita tidak rutin makan pagi, adalah;
- Jika untuk anak sekolah akan malas dan tidak dapat berpikir dengan baik.
- Badan akan terasa lemah, hal itu disebabkan kekurangan zat gizi yang diperlukan untuk tenaga.
- Untuk orang dewasa, performance kerja akan menurun.
- Tidak dapat melakukan aktiviti atau kegiatan atau pekerjaan didengan baik.
- MAKAN BANYAK PADA TENGAHARI...HEHEHE

9 ulasan:

N a d i a berkata...

ingatkan dah kawen lama tak update blog. haahahaha..


welcome back, bici!


aku rasa ramai peminat ko tengah tunggu informasi kesihatan dari ko nih.


(^_^)

Bicikut berkata...

Peminat la sgt..haha

tinta hatiku berkata...

Aaa la... ingatkn Bici duk busy wat persiapn kawen, tu yg lama x hupdet blog... hehehe...

Takper kalo x wat entry pasal diet pn, buat jer ler entry pasal kehidupan awk, tak pn pasal Mici ker... aper ker...

heheheh! Baik aku blah seblom Bici debuk!!!

alya berkata...

1stly thnks coz u inspired me alot..btw sudilah bici jengah/follow blog alya and tengokkan menu atkins alya dah oke ke x..hehe..

Aikido@MushroomCute@Mariea berkata...

Mee to.. On and Off...udahnya..offfffffff ler dulu...huhhuhu

Bicikut berkata...

Last2 off terus

Tanpa Nama berkata...

salam encik bici
saya baru nk mula induction..
dah seminggu..
tapi nak membuang susah..biasa hari2 jd 3 hari sekali..
padahal dh byk makan protein..lg satu saya senaman tiap hari dgn bola besar dan eleptical bcycle dlm 30 mint..
nk tanya encik bici plateu biasa bulan ke brapa?berat sy 110kg...hehe

Bicikut berkata...

Oo..pasal membuang tu memang macam..tanda2 badan nak turun la tu. minum air byk..sayur byk sket. buat sampai dapat targettt

Tanpa Nama berkata...

salam..sy da wt diet ni...da trun 5 kg...tp da byk mggu x trun dah...urmm...cmna nk break plateau x trun ni..uhuk:'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers