Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Khamis, 6 Oktober 2011

Menu burger yang boleh dimakan untuk atkins

 DAGING BURGER NI TAKDE CARB,BLEH LA KORANG MELANTAK SEPUAS2NYE..TAPI HARGANYA AGAK MAHAL SIKIT..OKLAKAN..BOSAN KAN MAKAN BENDA SAMA HARI2..

MAKANAN KAT BAWAH NI JANGAN GATAL NAK MAKAN..KAMI BARU JE MAKAN,HAHAHAHA

SABTU 8.10.2011 NI KAMI RANCANG NAK PANJAT BUKIT BROGA KAT SEMENYEH, SAPA2 NAK IKUT BLEH JOIN OK, HOPE RANCANGAN KAMI BERJAGA..AMIN..

11 ulasan:

azrin_zelina berkata...

dapnya char kuew teow ituuuuuuu, dah lama tak makan.................

Memey Anuar berkata...

ni mkn kt mali's ni kannn hehe

Tanpa Nama berkata...

det station

MushroomCute@Mariea berkata...

Selamat mendaki....heheheh..errmm, char kew teaw?? alahai, sedapnya

tinta hatiku berkata...

Huh, jeles btul tengok Bici ngap mende2 yg menggoncangkn iman cenggitu... maklum ler.. org dah kuruuuusss.... ( blueeekkk..)

akk pon rasa nak cari la dagg burger tu! Boring tahap gaban asyik teluuuuuuurrrr.... jer. Ikan akk kureng..

honey berkata...

masa induction boleh x mkn daging burger nih..

Bicikut berkata...

mushroom - pendakian tak jadi :(

tinta - kurus..tapilum mencapat tahap selamat..huwaaaaaaaaa.
burger tu kat the store ade, tesco ade..banyak la tempat ada. memang xde carb langsung..sesuai utk induction.

honey - bolehhhh

rina mazlan berkata...

halal tak burger tu? ada cop halal?

Bicikut berkata...

halal...

Tanpa Nama berkata...

kalo burger ramley bley x?

Bicikut berkata...

Takleh.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers