Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Khamis, 6 Oktober 2011

Menu burger yang boleh dimakan untuk atkins

 DAGING BURGER NI TAKDE CARB,BLEH LA KORANG MELANTAK SEPUAS2NYE..TAPI HARGANYA AGAK MAHAL SIKIT..OKLAKAN..BOSAN KAN MAKAN BENDA SAMA HARI2..

MAKANAN KAT BAWAH NI JANGAN GATAL NAK MAKAN..KAMI BARU JE MAKAN,HAHAHAHA

SABTU 8.10.2011 NI KAMI RANCANG NAK PANJAT BUKIT BROGA KAT SEMENYEH, SAPA2 NAK IKUT BLEH JOIN OK, HOPE RANCANGAN KAMI BERJAGA..AMIN..

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers
//untuk off kan copy paste