Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Jumaat, 16 September 2011

Gambar Mici pada 15.9.2011, kurus la tu..

memandangkan ramai yang nak tgk gambar mici...mici da kasi green light,hehehehe ^_^.

mici? u dah sedia nak tgk pic u ke? jeng jeng jeng!

tersangat comel si mici ni kan
hahahaha!!(gelak jaat)(ermm tapi memang comelpun..)
 ;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
jap eh, kite tengok mamat poyo ni dulu :)
97kg--------------------vs---------------------68kg

sekian untuk hari ni...











;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;

hahaha...sebelum mici merajuk atau naik angin..baik bici letak pic dia yang paling comel.

Comel tak mici?? (baik korang cakap comel sebelum aku belasah korang lelaju,hahaha)

tengokla..org dah kurus...makan burger dengan senang hatinye...
bici pun makan ayam goreng mcd dengan senang hatinye dan kentang goreng selepas kena sound sbb cakap pasal diet time tgh makan,haha

 tips: nak makan banyak boleh..pepandai la jaga metabolis..buat senaman otot dan minum air banyak2 untuk kekalkan berat badan. fasa 1 xboleh makan macam ni ye. tapi ni tips sekurangan2nya boleh buat bila terlanggar pantang.

10 ulasan:

N a d i a berkata...

hi mici!



bici, gambar before mici takde kee?? ;p

Bicikut berkata...

before? kena tunggu green light jugak,hahaha

ijoks2009 berkata...

thanks 4 the comen :)

tinta hatiku berkata...

Huh!! Comel bebenor la Cik Mici neyh... dagu termahal gitu... patutlah Bici nekad tahap gaban nak kuruskn badan.... muahahahaha!!

Betul tu Bici. tunjuk gambor Mici yg before plak. sah2 sy akn btambah2 bsemangat nak diet...

(^___^)

Bicikut berkata...

tinta - dagu termahal?hehe..
gambar lama mici..nanti la k.sabar2...

myoliza berkata...

taniah,bici& mici
dgn atkins pasti boleh,kan.!

Bicikut berkata...

passsssttiiiiiiiiiii

Elis Escada berkata...

waaa..jelesnyer tgk owg da kurus ;(

amaniammar berkata...

cet...

salam buat mici..
kalu mici makeup skit lagi chumel..
anywhere smg korunk kekal ke akhir hayat..
agak2 nak kawin menu majlis atkins...
ok x..

huhuhu...

Bicikut berkata...

bici dan mici dah bersama selama 9 tahun..dari study sampai keje..dari gemuk sampai kurus..sama2..hope sampai ke perkahwinan,doakan kami berdua ye.thanks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers