Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Selasa, 13 September 2011

13.9.2011 menu berbuka puasa bersama

mici = rojak ayam


bici = mee goreng ayam

jgn ikut menu kami ok..sbb puasa. so tak berapa nak atkins sangat.
cuma xminum air manis dan makan nasi..minum air banyak2.
bici nak jaga badan sampai ketul2,hehehe.

8 ulasan:

azrin_zelina berkata...

bestnya dah kurus...saya pun tak saba nak mencapai angka idaman ni,kat mana saya boleh search untuk tau apa menu yang bici makan time diet????

tinta hatiku berkata...

wah... ehem..ehem..

Nampaknya Bici dan Mici semakin menyulam bahagia la skarang ni yek.

heh heh! Akak doakan kalian happy selamanya...

Bicikut berkata...

azrin - bab menu tu,azrin buat berpandu kan pantang larang atkins je k.apa yg leh makan.makan je,yakin pada diri

Bicikut berkata...

tinta..harap2 mcm tu la..doakan kami ye :)

nur kasih berkata...

bicikut.. saya hari ni hari ke2... doakan saya berjaya..

Bicikut berkata...

nur kasih - semoga berjaya, yg penting kena kuatkan semnagat k.

nur kasih berkata...

tapi hari pertama dan kedua sangatlah penat... balik keje terus tdo... samapi hari ke berape cmni yer?

Bicikut berkata...

aik teruk benor je.hehe. sabar2, cuba minum air banyak2 ok.jgn berlapar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers