Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Ahad, 11 September 2011

11.9.2011 Gambar mici jaat!!

Arini bici makan meow2...eh silap..makan pesembur..dekat dengan tasik ampang hilir tu..dengan mici..hehe.
sebelum jog dah makan dulu..hahaa ape citer ni?  tu takpe lagi..ade lagi yg menarik di bawah.
Ada macam2 alat kat tasik ni, sbb tu bici suke gi sini :)
MICI & BICI


sebelum gi jogging,mici wat surprise plak, masakkan yee mee tomyam ^_^, untuk makan malam..so balik umah terus panaskan..huhu..benda sedap, camne nak pantang....sbb ni la mici jaat,hehe..saje je nak bg org tak turun berat :)
takpe esok puase!! maceh mici.

ps: ape cite diet korang, sejak2 raya ni, bici tgk dah kurang update..takkan malas nak update sbb berat x turun2, bosanlah xde benda nak baca!

7 ulasan:

Ayu berkata...

salam..en bicikut...leh share info diet tak?hari2 menu ape?then axercise seminggu wape kali dan tempoh exercise brape lama?

tinta hatiku berkata...

Wah Bicikut! Sampai ati... mici yg kiut miut tu ditutup plak mukanya...

Fuh, comel la mici ni. Patut la Bici beria-ia nak kuwuskan badan...

Bicikut berkata...

ayu - nanti saya buat pasal diet sy k


tinta - hahaha tahu xpeeeee..kena tutup..nanti org culik gambar dia,heehe

aullea berkata...

nk citer ape?
lea dah kompom citer psl makan-makan je skrg ni...

tunggu gak update diet dari geng lain.. masing-masing tgh down tu.. lom sampai fokus

myoliza berkata...

taniah,..bici & mici,..sehati sejiwa,,ya!

keep it up,the good work!

obesiti sifar utk semua. =D

N a d i a berkata...

hi mici!

grrr bici kedekut nak tunjuk muka mici. cis.

Bicikut berkata...

aullea - memang la,nak dapat kan balik mood diet susah,hehee..jgn putus ade pada semua


myozila - sehati sejiwa! hopeeee...

nadia - xleh, nanti dia marah..dia garang,hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers