Siapa saya??

Saya juga seperti anda mengalami masalah kegemukan, dan sentiasa berusaha untuk kurus..bertahun2 saya cuba kurangkan berat badan, tapi tak berjaya. impian saya untuk kurus telah menjadi kenyataan bila terjumpa "Diet Atkins". cubaan pertama saya selama
Seminggu turun 5 kg,

menguatkan lagi semangat saya untuk teruskan diet ini. 2 bulan pertama saya berjaya membuang 22kg, & lagi 8kg utk 2 bulan berikutnya.hasilnya 30kg selama 4 bulan.

Saya kongsi caranya disini -- Diet Atkins -- ,& buktinya --Sebelum & Selepas--
oleh kerana saya tidak berkesempatan untuk menjawab soalan,
saya telah menubuhkan -- Kelab Diet Atkins -- untuk kita semua berkongsi ilmu disana, anda boleh request sebagai ahli. Segalanya percuma.

"Manusia yang gagal akan cuba sedaya upaya mencari seribu alasan untuk berubah, namun manusia yang berjaya akan mencari seribu cara untuk melakukan perubahan. Seribu cara itu mungkin sudah ada di depan mata anda, namun tanpa komitmen dan keazaman dalam diri anda sendiri, perubahan itu pasti tidak akan berlaku"


Isnin, 22 Ogos 2011

Kejutan untuk diri sendiri 21.8.11

Arini aku ke the curve, buka pose aku melantak ayam goreng mcd + kentang goreng + air mineral...
haaa bukan tu yg aku terkejut..
aritu aku ada citer pasal saiz baju aku kan, kalau lum baca leh tgk sini
arini aku gi sane sbb ingat nak beli suar raya...pilih2 last2 berkenan satu seluar ni.sebelum ni aku pakai saiz 32, tapi da longgar, aku agak2 maybe saiz 30, so aku cari la saiz 30...tapi xde saiz 30...yang ada cuma 29, so aku try je la saiz 29......tetiba aku terkejut! aku dah leh pakai saiz 29,wakakakakaka.... tak pernah aku terfikir nak dapat pakai suar angka 2 tu masa aku gemuk dulu..maklum la dulu pakai 38, tu pun kadang ketat..
yess yess aku dah dapat pakai suar 29, target aku dapat pakai saiz 28 plak,hehe!., baru leh pakai suar levi's original kan,hehe.(kalau mampu) hope 1 day aku dan mici dapat capai impian.   aku lebih semangat utk kurusssssssss!   tapi...yg tak bestnye..semua baju dan seluar aku kena beli lain(takde duit,wawawawa)
jangan lupa baca post pasal beras k
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tempoh Diet

LilySlim Diet days tickers